ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
Οροι χρησης FORUM - SHOUTBOX - CHAT BOX
Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες που αφορούν την ομαλή λειτουργία του forum των Shoutbox & του Chat του panaigialeiosfans.gr. Η συμμόρφωσή σας κρίνεται απαραίτητη ώστε να έχουμε ένα χώρο συζήτησης εύχρηστο, πρακτικό και προσεγμένο.Ο διαχειριστής και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο ων χώρων αυτών καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας  και ενίοτε διαγράφοντάς το.

1) Απαγορεύεται αυστηρά κάθε είδους ανάρτηση υβριστικού, άσεμνου, πρόστυχου, χυδαίου, συκοφαντικού, απεχθές, διαφημιστικού, πολιτικού, απειλητικού, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην  νομοθετική αρχή & κατά της ομάδας διαχείρισης. Αντίστοιχα μηνύματα θα διαγράφονται  και θα υπάρξουν άμεσες κυρώσεις. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους. Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε.

2) Αποδέχεστε πως ότι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη του διαχειριστή και των συντονιστών (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

3) Συμφωνείτε ότι ο διαχειριστής ή οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.

4) Απαγορεύονται αυστηρά οι υποδείξεις σε θέματα συμπεριφοράς μεταξύ μελών για οποιοδήποτε ζήτημα. Υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης είναι ο διαχειριστής και οι συντονιστές μόνο. Αν κάτι υποπέσει στην αντίληψή σας ειδοποιήστε άμεσα με προσωπικό μήνυμα τους συντονιστές.

5) Γράφετε μόνο Ελληνικά για να είναι οι χώροι ευανάγνωστοι και ξεκούραστοι στο μάτι. Ως ύστατη λύση (λόγο πληκτρολογίου χωρίς Ελληνικούς χαρακτήρες) και μόνο σε πολύ περιορισμένο ποσοστό, μπορείτε να γράφετε και greeklish.

6) Προτού ανοίξετε οποιοδήποτε θέμα στο forum, παρακαλείστε να κάνετε αναζήτηση στην αντίστοιχη ενότητα. Υπάρχει πιθανότητα το θέμα να υφίσταται ήδη. Νέα θέματα που ανοίγονται και εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία θα κλειδώνονται χωρίς προειδοποίηση.

7) Απαγορεύεται η αντιγραφή - αναδημοσίευση η μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος η link η αυτούσια σε ΜΜΕ η σε αλλες ιστοσελίδες & σελίδες κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την άδεια των Διαχειριστών για τα μη εγγεγραμμένα μελη. Επίσης στα μηνύματα μόνο των μελών απαραίτητη κρίνεται η αναφορά της πηγής και χωρίς κανένα προσωπικό σχόλιο. Αντίστοιχα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση & θα υπάρχουν κυρώσεις.

8) Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και κάποιο avatar (photo) για το προφίλ σας με διαστάσεις που δεν θα ξεπερνάνε το 80x80 και τα 6 bytes σε μέγεθος.

9) Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο διαχειριστής ή οι συντονιστές δεν φέρουν την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

10) Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας. Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.